Tietoa meistä

Hangon Musiikkijuhlat ry

Hangon Musiikkijuhlat järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Hangon Musiikkijuhlat ry, Hangö Musikdagar rf. Yhdistyksen perustivat nuoret klassisen musiikin ammattilaiset tammikuussa 2009. Yhdistys on järjestänyt Hangon Musiikkijuhlat viisi kertaa vuosina 2009–2014. Hangon Musiikkijuhlat järjestetään kuudennen kerran 10.–15.7.2016.

Yhdistyksen Hangon Musiikkijuhlat ry, Hangö Musikdagar rf hallitus kaudella 2014–2016:
Milla Rantala, puheenjohtaja
Minna Nyberg, varapuheenjohtaja
Noa Nakai, taloussihteeri

Liity Hangon Musiikkijuhlat ry:n kannatusjäseneksi!

Haluatko tukea toimintaamme ja Suomen eteläisimmän musiikkifestivaalin järjestämistä? Liity kannatusjäseneksi!

Kannatusjäsenmaksu on 25 € vuodessa.

Liittyminen tapahtuu näin:

• Lähetä sähköpostiviesti otsikolla ”Liityn Hangon Musiikkijuhlat ry:n kannatusjäseneksi” osoitteeseen info@hankofestival.fi. Kirjoita viestikenttään nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Sähköpostin lähetettyäsi maksa vapaavalintainen summa yhdistyksen tilille: FI96 5800 1320 2090 33. Kannatusjäsenmaksu on minimissään 25 € vuodessa. Jos et halua nimeäsi julkaistavan kannatusjäsenten listassa, kirjoita maksun yhteydessä viestikenttään ”en halua nimeäni julkaistavan”.

Kannatusjäsenenä et sitoudu muuhun kuin vuosittaisen jäsenmaksun maksamiseen. Jäsenyyden voit peruuttaa koska tahansa sähköpostitse osoitteeseen info@hankofestival.fi

Kiitos tuestasi!

Tervetuloa tämän vuoden festivaaleille!