Tietoa meistä

Festivaalin taustaorganisaatio

Hangon Musiikkijuhlat järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Hangon Musiikkijuhlat ry, Hangö Musikdagar rf. Yhdistyksen perustivat nuoret klassisen musiikin ammattilaiset tammikuussa 2009. Yhdistys on järjestänyt Hangon Musiikkijuhlat seitsemän kertaa vuosina 2009–2017.

Yhdistyksen Hangon Musiikkijuhlat ry, Hangö Musikdagar rf hallitus:

Milla Rantala, puheenjohtaja

Minna Nyberg, varapuheenjohtaja

Tuula Scheinin, sihteeri

Noa Nakai, taloudenhoitaja

Liity Hangon Musiikkijuhlat ry:n kannatusjäseneksi!

Haluatko tukea Suomen eteläisimmän musiikkifestivaalin järjestämistä? Liity Hangon Musiikkijuhlien kannatusjäseneksi!

Vapaavalintainen kannatusjäsenmaksu on vähintään 25 € vuodessa.

Liittyminen tapahtuu näin:

• Lähetä sähköposti otsikolla ”Liityn Hangon Musiikkijuhlat ry:n kannatusjäseneksi” osoitteeseen info@hankofestival.fi. Kirjoita viestiin nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Sähköpostin lähetettyäsi maksa vapaavalintainen summa yhdistyksen tilille: FI96 5800 1320 2090 33. Kannatusjäsenmaksu on minimissään 25 € vuodessa. Jos et halua nimeäsi julkaistavan kannatusjäsenten listassa, kirjoita maksun yhteydessä viestikenttään ”en halua nimeäni julki”.

Kannatusjäsenenä et sitoudu muuhun kuin vuosittaisen kannatusmaksun maksamiseen. Jäsenyyden voit peruuttaa koska tahansa sähköpostitse osoitteeseen info@hankofestival.fi

Kiitos tuestasi Hangon Musiikkijuhlille!

Tervetuloa tämän vuoden festivaaleille!