Om oss

Om oss

Hangö Musikdagar rf

Hangon Musiikkijuhlat ry, Hangö Musikdagar rf är en tvåspråkig ideell förening som grundades av unga professionella inom klassisk musik i januari 2009. Föreningen har ordnat Hangö Musikdagar fem gånger under åren 2009-2014. 10–15.7.2016 ordnas Hangö Musikdagar och musikläger för sjätte gången

Föreningen Hangon Musiikkijuhlat ry, Hangö Musikdagar rf:s styrelse 2014–2016:
Milla Rantala, ordförande
Minna Nyberg, vice ordförande
Noa Nakai, ekonomisekreterare


Bli understödsmedlem för Hangö Musikdagar rf!

Vill du stöda vår verksamhet och hjälpa arrangera Finlands sydligaste musikfestival? Bli understödsmedlem!

Understödsmedlemsavgiften är 25€ per år.

Bli medlem så här:

  • Skicka ett email med rubriken ”Jag vill bli understödsmedlem i Hangö Musikdagar rf”  till adressen info@hankofestival.fi. Skriv ner ditt namn, postadress och telefonnumer.
  • Efter att du skickat emailet betala en valfri summa till föreningens bankkonto: FI96 5800 1320 2090 33 (mottagare Hangö Musikdagar rf). Understödsmedlemsavgiften är minst 25€ per år. Ifall du inte vill att ditt namn syns i listan på understödsmedlemmar vänligen berätta det för oss i emailet eller som meddelande i samband med medlemsavgiften.

Som understödsmedlem binder du dig inte till något annat än den årliga medlemsavgiften. Medlemskapet kan annuleras när som helst med att skicka ett email till adressen infi@hankofestival.fi.

Tack för ditt stöd!

Välkommen till årets festival!