Yhteisörahoitusta Hangon Musiikkijuhlille

Hangon Musiikkijuhlat tekee parhaillaan yhteisörahoituskampanjaa Mesenaatti -palvelussa. Yhteisörahoituksen avulla pyritään käynnistämään ensi kesän festivaalin järjestäminen. Vastikkeeksi festivaalin rahoittamisesta on tarjolla muun muassa ennakkolippuja, festivaalipasseja ja yrityksille näkyvyyttä festivaalin yhteydessä. ”Pienin summa, jolla pääsee mukaan on 30 euroa, joten jokainen voi halutessaan antaa tukensa taiteilijoiden työskentelylle ja Hangon kulttuurielämän monimuotoisuudelle”, sanoo Hangon Musiikkijuhlien perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Milla Rantala. ”Yrityksille ja yhteistyökumppaneille tarjoamme mainospakettien lisäksi räätälöityä näkyvyyttä, eli sovimme yksilöllisesti sopivasta tavasta hyödyntää tapahtumiamme yrityksen markkinoinnissa ja myynnissä. Perinteisen mainostamisen ohella meillä on kokemusta esimerkiksi VIP-tilaisuuksien järjestämisestä festivaalin yhteydessä”, Rantala jatkaa.

Ensi kesän festivaalista odotetaan totuttuun tapaan korkeatasoista taidemusiikin ja jazzin juhlaa. Festivaalin konseptiin kuuluu kansainvälinen konserttisarja, lasten ja nuorten musiikkileiri sekä genrerajat ylittävä Fringe-sarja mielenkiintoisissa tiloissa ympäri Hankoa. Fringe-sarjassa on perinteisesti järjestetty useita ilmaistapahtumia. Festivaalin taiteellisen johtajan Noa Nakain mukaan tavoitteet ovat korkealla ja jokaisesta festivaalista pyritään tekemään kaikilta osin entistä parempi. ”Jatkamme tutulla konseptilla, eli pääkonserttisarjassa on viisi klassisen musiikin konserttia ja yksi jazz-konsertti sekä Fringe-sarjassa monitaiteellisia tapahtumia, joissa ei ole genrerajoja. Musiikkileirillä on normaalin opetustoiminnan lisäksi jälleen luvassa erittäin korkeatasoinen mestarikurssi. Taiteilijoista esimerkiksi itävaltalainen viulisti Emmanuel Tjeknavorian on sanonut tulevansa mielellään uudestaan Hankoon”, Nakai paljastaa. Vuoden 2015 Sibelius-viulukilpailussa toisen palkinnon voittaneen Tjeknavorianin ja hänen luottopianistinsa Maximilian Kromerin lennokasta ja tarkkaa yhteissoittoa kuultiin heinäkuussa Hangon Musiikkijuhlien päätöskonsertissa, jonka YLE radioi suorana Hangon kirkosta. Yhteensä kesän musiikkijuhlilla järjestettiin 17 tapahtumaa.

Hangon Musiikkijuhlien yhteisörahoituskampanjaan voi osallistua Mesenaatin verkkosivuilla https://mesenaatti.me. Seitsemännet Hangon Musiikkijuhlat järjestetään 14.–19.7.2017, mikäli kampanjan minimitavoite saavutetaan.


Lisätiedot ja yhteydenotot:

Milla Rantala, Hangon Musiikkijuhlien perustaja
info@hankofestival.fi
040-7425493
https://mesenaatti.me/campaign/?id=208#single/view
https://www.facebook.com/HankoFestival/