Vaiennettujen ääni
Trio Zadig  FR/GB/US

PÄÄKONSERTTI
Vaiennettujen ääni
Trio Zadig  FR/GB/US
Hangon kirkko (Kirkkomäki 1)
14.7.2017
19:00 - 21:00

Trio Zadig

Boris Borgolotto, viulu
Marc Girard-Garcia, sello
Ian Barber, piano

OHJELMA

Dmitri Shostakovich (1906–1975):
Pianotrio nro 2 e-molli, op. 67
I Andante
II Allegro con brio
III Largo
IV Allegretto

Sergei Rachmaninoff (1873–1943): Trio élégiaque nro 1 g-molli

Maurice Ravel (1875–1937): Pianotrio a-molli, M. 67
I Modéré
II Pantoum (Assez vif)
III Passacaille (Très large)
IV Final (Animé)

Trio Zadigin perusti kolme muusikkoa, joita kaikkia yhdisti palava intohimo kamarimusiikkiin. Trio Zadig voitti toukokuussa 2015 eurooppalaisen FNAPECin Musiques d’Ensemble -kilpailun sekä Uzerchen musiikkijuhlien ja ProQuartet-järjestön erikoispalkinnot. Saman vuoden heinäkuussa trio voitti kansainvälisen Gaetano Zinetti -kilpailun ensimmäisen palkinnon ja yleisöpalkinnon. Trio Zadigin meriitteihin kuuluu myös ISA-festivaalien kamarimusiikkipalkinto, kansainvälisen Salieti-Zinetti- kilpailun kolmas sija, ProMusicis-kilpailun voitto ja yhdysvaltalaisen Fischoff-kilpailun toinen sija. Trion viimeisin tunnustus on Académie Ravel -musiikkiakatemian palkinto.

Trio Zadig on esiintynyt Itävallan yleisradioyhtiön ORF:n vieraana Wienissä sekä Gaëlle de Gallicin France Musique -radioasemalle tuottamassa konserttisarjassa.

Trio Zadigia ovat valmentaneet monet nimekkäät taiteilijat ja yhtyeet, kuten Patrice Fontanarosa, Andre Watts, Ivry Gitlis, Hatto Bayerle, Gunter Pichler, Avo Kouyoumjan, Paul Katz, Heime Müller, Gary Hoffman ja Trio Wanderer.

Trio työskentelee parhaillaan Queen Elisabeth Music Chapelin residenssissä Brysselissä yhdessä Artemis-kvartetin kanssa ja opiskelee myös Miguel da Silvan (Ysaÿe Quartet) ja Itamar Golanin valmennuksessa Pariisissa.

Vuonna 2016 Trio Zadig on työskennellyt Banque Populaire -säätiön tuella ja on myös yksi vuosien 2016–2017 ProQuartet-residenssikokoonpanoista.

Trio Zadigin nettisivut

Kartta latautuu...